Badkamer en toilet Braspenning, Dronten

Badkamer en toilet montage Braspenning, Dronten

Montage van badkamer en toilet. Badkamer met Inloopdouche met shampoo nis. Groot badmeubel met daarachter tegelstrips in de breedte van het meubel. Dezelfde strips verwerkt op de achterwand wc. Op de wanden een 30x60 witte tegel met op de vloer een 60x60 tegel.Verlaagd plafond met spots. Mooie complete badkamer,

Reactie klant

Paul heeft bij mij een nieuwe badkamer, aparte toilet en tegelvloer in de gang aangelegd. Alvorens ik de offerte bij de badkamerzaak ging afronden, is Paul bij mij langs geweest om de situatie op te nemen. Met zijn kennis en ervaring heeft hij mij bruikbare tips meegegeven om het ontwerp iets aan te passen, zodat de plaatsing sneller en efficiënter zou verlopen.

De eerste dagen van een verbouwing geven vaak veel stof en puin, maar Paul heeft netjes gewerkt en altijd gezorgd voor een aangesloten toilet voor de avonden als Paul niet aan het werk was. Het grote voordeel van Van Benthem Badkamers is het feit dat Paul zelf de oude badkamer verwijderd, installatiewerk verricht, tegelt, sanitair aansluit en kitwerk verzorgd. Voor het stucwerk heeft hij een netwerk beschikbaar met vakmensen die net als hem, gaan voor een perfect eindresultaat. Gedurende de verbouwing heeft Paul altijd netjes contact gehouden op de momenten dat er een beslissing genomen moest worden. Het eindresultaat mag er wezen!

Ik kan iedereen aanraden om een nieuwe badkamer en/of toilet te laten plaatsen door Van Benthem Badkamers.

Thijs, Dronten