Nieuwbouw project Muiden

Nieuwbouw project Muiden

Realiseren van sanitaire voorzieningen in woning te Muiden. Twee mooie moderne badkamers, 3 toiletten, standbouw keuken gemaakt. Compleet stuc en spuitwerk uitgevoerd door het hele huis. Mooi en goed afgewerkt huis geworden.

Reactie klant

Wij hebben zeer goede ervaringen met Paul opgedaan in de afgelopen twee jaar.

Als eerste voor een renovatie badkamer in ons appartement in Amsterdam. Paul heeft de gehele oude badkamer, wanden en plafond verwijderd en de nieuwe gehele badkamer geplaatst.

Daarna heeft hij dit jaar al het sanitair in onze nieuwbouwwoning geplaatst - 3x toilet en 2x badkamers. Tevens heeft Paul de gehele standbouw voor de keuken geplaatst.

Paul is een echte vakman met enorm oog voor detail. Hij werkt secuur, denkt mee over oplossingen en levert hoge kwalitatief bij plaatsen van het sanitair.

Duidelijke en heldere communicatie is voor ons erg belangrijk en we hebben niet eerder met iemand samengewerkt waarbij dat zo prettig ging als met Paul.

Ook waar het “onderaannemers” betrof heeft Paul de eindverantwoordelijkheid genomen en alles in goede banen geleid (o.a. stukadoors en schilders in de hele woning), waardoor alles tijdig en naar enorme tevredenheid is opgeleverd.